Elcigg och min dagliga användning av denna

Jag är 45 år gammal och jag använder elcigg dagligen. Jag hade velat berätta hur det kommer sig att en 45 åring använder en vape. Har själv hört att det inte är så vanligt att en 40 åring använder en vape på dagarna.

Det började med att jag alltid har använt cigaretter

Började med att jag som 21-åring började röka då min flickvän på den tiden rökte. Vilket gjorde i sin tur att jag också började att röka. Vi brukade ligga på 1 paket cigaretter om dagen ungefär och när vi närmade oss 35 års åldern. Så började åtminstone jag känna att jag ville börja bry mig mer om hälsan.

Jag skaffade mig ett gymkort på sats och började leta efter andra nikotinprodukter på nätet. Först så testade jag att snusa ett tag men det var alldeles för äckligt för min smak. Och min fru uppskattade inte att mina tänder vart gulare och mer snus färgade av det. 

Tillslut så hittade jag elciggen

Hittade den via google sökning och tänkte att jag kunde testa det också. Så jag köpte hem en elcigg och nå¨n äpple smak som jag hittade på ecocig.se också. 

Elcigg

Jag fick hem allt och testade det i 1 vecka. Och märkte direkt att det både var mycket godare att röka men också att min hälsa vart mycket bättre. Då det bara är vattenånga som man röker. Också vet jag att det inte är nå farligt för lungorna vilket cigaretter är.

Nu har jag använt en elcigg i snart 5 år

Och kommer fortfarande att använda den varje dag så länge jag känner för det. Den tiden som jag använder min elcigg som mest, måste jag ändå säga är framför datorn. Och på jobbet då jag är byggare, så kan använda den i stort sätt när jag vill

Hoppas att jag kan få några stackars rökare att ändra uppfattning om sin hälsa. Och börja med elcigg precis som jag gjorde. Jag lovar det är inte töntigt att en 45 åring använder det, bara coolt 😉