Cannabis och mitt beroende av denna substans

Som ni alla kan förstå på titeln så hade jag en sjukt stort beroende av cannabis. Detta beroende är ett beroende som jag hade i över 7 år. Jag bodde på gatan och jag hade ingenstans att ta vägen. Jag sov i diverse trapphus samt i källarutrymmen som var tillgängliga, och tiggde om dagarna.

Cannabis
En dag

kom det en grabb till mig med något som kallades för en ecigg som man kunde röka CBD med. Han visade mig hur den fungerade och han sa att det var en olja i som kallades för CBD olja. Och ska var liknande som cannabis bara att det är inte skadligt för kroppen.

Han gav mig den och hoppades på att mitt cannabisberoende skulle försvinna. Så jag kunde ta vara av mitt liv och kanske kunna skaffa ett jobb.

Till min förvåning

så hade han rätt. Jag fick samma lugn och känsla när jag rökte denna CBD olja som när jag rökte cannabis. Nu har det gått 1 år sen han gav mig den och jag mår mycket bättre om dagarna. Jag har sökt jobb på en kiosk som ligger i samma område där jag har bor. Och jag fick svar att jag har fått jobbet.

Jag är så otroligt tacksam att denna kille gav mig detta. Och jag har letat upp vad han bor så jag åkte hem till honom och knackade på. Han öppnade dörren och vid sin förvåning så kände han igen vem jag var.

Han släppte in mig

och bjöd mig på kaffe och något att äta. Jag berättade för honom hur mycket bättre mitt liv hade blivit. Sen han gav mig denna ecigg och att jag helt har blivit av med mitt cannabis beroende som jag hade . Varför jag kom hit var egentligen för att tacka dig. Att du har hjälpt mig att få tillbaka mitt liv i en bra bana

Jag gav han en kram efter kaffet och åkte till min lilla håla utanför lägenheterna och såg positivt på framtiden. Då jag visste att jag tillslut skulle kunna köpa mig eller åtminstone hyra en lägenhet. Och har råd med hyra och att ha mat i kylskåpet.